Leden overzicht
Blaaskapel "The Rolling Tones" heeft 13 geregistreerde gebruikers
Zoekcriteria
Zoekresultaten

Foto Instrument Info
....
....
Sonja
Bas
Vul hier iets over jezelf in
Dick
Boekingen
Begeleiding
In het dagelijkse leven ben ik brugwachter en rij van hut naar her om de bruggen op tijd te openen.
Marco
Overslag + Bekkens
Ik ben Marco Bos en helemaal gek van muziek. Grote trom is mijn ding en doe dit al zo'n 15 jaar met heel veel plezier. Sinds 1-1-11 ben ik een Rolling Toner en hoop dit nog vele jaren te blijven! :-)
Rob
Portable :)
Webmaster
Hai people, ik zorg ervoor dat de website up2date is en blijft draaien. :)
Claudia
Saxofoon
Boekingen en penningmeester
Eindelijk eens een stukje van mij... Ik ben Claudia Hendriks en tien jaar geleden kon ik nog geen noot lezen(lees muzieknoot):-)
Ik koos er voor om alt-sax te gaan spelen, het instrument boeide me al sinds mijn 16-de
Bij PWvO, ook wel "de Prins" ben ik intern opgeleid en daar speel ik nu nog steeds.
Een aantal van ons speelt ook bij "de Prins" die hebben me meegetrokken. Lekker gek doen, leuke muziek spelen en op zijn tijd een feestje met onze super gezellige groep!!!
Elise
Snaredrum
Leuk zijn....lol
Bon Dia,

Elise dus, trommelen is mijn leven dat doe ik al zo'n 42 jaar waarvan een jaar of 16 nu bij Prins WIllem van Oranje uit Dordrecht en sinds 4 jaar bij deze leuke kapel. We zijn in de jaren muzikaal super gegroeid en daar ben ik best trots op, we gaan weer knallen met carnaval....
Daisy
Trombone
Hey! Ik ben Daisy.. Van jongs af aan ben ik al gek van muziek. Dat kan ook niet anders als je vader en moeder beide in de muziek zitten. Ik ben op mijn 11de begonnen met trompet spelen bij Prins Willem van Oranje (waar ik nog steeds lid van ben) Voorheen heb ik in andere kapellen gespeeld en nu speel ik bij The Rolling Tones. Met deze super leuke groep mensen hoop ik nog heel veel jaartjes lol te hebben en leuke muziek mee te mogen maken.
David
Trompet
Reporter
Hee ik ben David. Ik speel inmiddels alweer iets van 2 jaar bij the Rolling Tones, en heb het er prima naar m'n zin!

Zo nu en dan tik ik ook weleens een verslagje van onze optredens, hier op de website terug te vinden bij het Nieuws :)
Joyce
Trompet
Hallo, ik ben Joyce. Ik ben als kind gestart met pianoles. Toen ik op mijn 14e ging verhuizen naar Breda ben ik klarinet gaan spelen bij de toenmalige PTT-harmonie (nu Nassau Harmonie Breda).In Breda heb ik bij de kapel Toeternietoe gespeeld. Omdat daar een tekort aan trompetisten was ben ik dat gaan proberen en nu speel ik met veel plezier trompet bij de Rolling Tones.
Ook speel ik in de kerstperiode tenorsax en klarinet bij het Dickens Ensemble.
Liesbeth
Trompet
hoihoi ik ben liesbeth,

ik probeer al heel wat jaartjes wat nootjes te krijgen uit mijn trompet.het is echt super om met deze leuke en enthousiaste mensen ,the rolling tones,muziek te mogen maken!!

buiten deze fantastische hobby ben ik ook moeder van twee geweldige kids!!
Wim
Trompet
Vul hier iets over jezelf in
Peter
Tuba
Hallo allemaal, mijn naam is Peter, ik speel nu zo,n twee en een half jaar de tuba en dat bevalt mij erg goed, hiervoor speelde ik zo,n 17 jaar als trompettist bij een andere kapel. Ik heb het erg naar mijn zin bij de ROLLING TONES. Mijn doel is om een leuk stukje muziek te maken maar vooral plezier hebben bij de training en bij optredens.